Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

DESIGN INTERIOR

Spațiul și timpul sunt două elemente definitorii în crearea unei experiențe. De aceea desingul interior recreaza spațiul și îl modelează într-o maniera în care conferă petrecerea plăcută a timpului în cadrul acestuia.

La Renovări HUB misiunea noastră este confortul și siguranța, iar prin serviciile de desing interior ne asigurăm că o vom îndeplini cu succes.

Modelăm spațiul conform cu personalitatea și dorințele pe care le ai, toate acestea în ton cu ultimele trenduri și adaptat astfel încât să reușim să le încadram în bugetul de care dispui.

Pentru companii putem realiza design interior conform cu manualul de brand al acestora. Astfel, spațiul în care vă veți primi clienții va fi în ton cu cine sunteți și cu ceea ce doriți să oferiți.

CUM LUCRĂM

Serviciul de desing interior este împărțit în 3 etape sau chiar 3 sub-servicii. Astfel, iți oferim elasticitate în abordarea lui conform cu proiectul disponibil.

1. Concept de amenajare: include discuții preliminare, stabilirea unei linii generale de design, măsurarea la fața locului și întocmirea releveului spațiului. Se concretizeza într-un model 3D al spațiului ce include propunerea de amenajare cu piese de mobilier și finisaje.

2. Proiect complex de amenajare și design interior: include parte desenată cu planuri de finisaje, piese de mobilier, proiectare mobilier fix.

3. Consultanță generală în alegerea materialelor de finisaje, corpurilor de mobilier și de iluminat și urmărirea punerii în operă a lucrărilor (include vizite și discuții de coordonare cu furnizori).

În continuare avem placerea să iți prezentam câteva lucrări și randări pentru a exemplifica mai bine modul în care abordăm serviciile de design interior.