Închide meniu
Închide meniu

RENOVĂRI
B2B

"Arată superb după renovare!" - Vrei să aibă această reacție și clienții tăi?

Te poți baza pe noi dacă deții o companie din domeniul Horeca, un cabinet medical, un birou de avocatură, o grădiniță sau o școală privată și nu numai.

Descoperă mai mult

Lasă-ți afacerea pe mâini bune!

 

Experiența noastră acumulată de-a lungul anilor își va spune cuvântul: executăm lucrări trainice, cu o echipă de profesioniști și suntem 100% transparenți. Oferim contract, facturi și garanție. Totul, urmând un plan bine pus la punct și după ce îți vei da acordul. Singura ta grijă va fi să alegi culorile și designul.

Totodată, te ajutăm să creezi identitatea vizuală a afacerii tale.

 

Putem personaliza spațiul conform cu brandingul sau manualul de brand, dacă acesta există. Tu te vei bucura de rezultatul final, iar noi ne vom asigura că etapele premergătoare (organizarea de șantier, achiziția de materiale, renovarea propriu – zisă și finisajele) sunt executate în cele mai bune condiții.

UNITĂȚI DE CAZARE

UNITĂȚI DE CAZARE

Ai o pensiune sau un hotel care necesită transformări? Dăm o mână de ajutor ca oaspeții tăi să se simtă ca acasă!

SPAȚII DE BIROURI

SPAȚII DE BIROURI

Închiriezi sau ai luat în chirie birouri? Dă-le un suflu nou, pentru ca angajații tăi să lucreze cu drag și spor!

SPAȚII COMERCIALE

SPAȚII COMERCIALE

Pe lângă rafturi, marfă și organizare, spațiul de desfășurare trebuie să arate impecabil pentru ca afacerea să prospere. De renovare ne ocupăm noi!

SĂNĂTATE & TRATAMENT

SĂNĂTATE & TRATAMENT

Un cabinet stomatologic, o clinică veterinară sau un dispensar local – toate au în comun sănătatea. Nu poți oferi sănătate, dacă pereții nu sunt și ei sănătoși.

SPAȚII PENTRU EDUCAȚIE

SPAȚII PENTRU EDUCAȚIE

Copiii se dezvoltă frumos în spații primitoare, indiferent că e vorba despre o grădiniță, o școală sau un After School. Alege-ne, dacă ai nevoie de o schimbare!

ÎNFRUMUSEȚARE & RELAXARE

ÎNFRUMUSEȚARE & RELAXARE

Beneficiul unui spațiu armonios este că cei care ajung cu treabă acolo vor fi încărcați cu energie bună. Vrei armonie în salonul tău? Mergi la pagina de contact și dă-ne un telefon!

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !