Închide meniu
Închide meniu

OBȚINERE AVIZĂRI

Ne dorim pentru clienții noștri oferim o experiență cât mai plăcută atunci când au un proiect de renovare împreună cu noi. Și întrucât știm cât de important este timpul oferim, exclusiv în cadrul acestor proiecte, suportul necesar pentru obținerea tuturor avizelor necesare.

INSTALAȚII GAZE

Anumite proiecte de renovari implica fie extinderi sau modificari ori chiar bransamentul acestor instalatii. Prin urmare, aceste proiecte ajung sa se blocheze pana cand avizele necesare sunt obtinute.

Prin intermediul partenerilor autorizati, obtinem aceste avize in timp util, astfel incat lucrarile de reamanejare sa nu sufere blocari si intarzieri indezirabile.

ARHITECTURĂ & PROIECTARE

Pentru a fi derulate, unele proiecte de renovări necesită avize precum aviz de urbanism, aviz de mediu, autorizație de construcție, etc.

Ne putem ocupa de obținerea acestor tipuri de avize pentru ca proiectul tău să nu sufere întârzieri indezirabile.

EXPERTIZĂ TEHNICĂ

Acest procedeu ne poate indica, în cadrul anumitor proiecte de renovare, atât viciile ascunse cât și ce tipuri de lucrări sunt recomandate.

Ulterior, se întâmplă ca în baza expertizei tehnice să identificăm necesitatea obținerii anumitor avize pentru că renovarea să fie una de succes.