Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

RENOVĂRI CASE / VILE BUCUREȘTI

O casă în care poți locui cu plăcere este una confortabilă și sigură, care reprezintă, totodată, personalitățile celor care locuiesc în ea.

Atât la interior cât și exterior, periodic, o casă necesită lucrări de întreținere, iar odată cu trecerea anilor se va ajunge la punctul în care este nevoie de o renovare completă.
Din acest motiv oferim o gamă de servicii executate de profesioniști ce pot asigura atât mici lucrări de mentenanță a unei vile sau întreg procesul de renovare a unei case.

Întrucât știm cât de importantă este casa ta pentru tine, avem grijă că lucrarea să fie executată conform cu cerințele tale, fără să afecteze structura de rezistență ori să genereze vicii ascunse care pot duce la infiltrații de apă, igrasie sau altele.
De aceea, pentru fiecare etapă din cadrul unei renovări lucrăm cu specialiști în domeniu, folosim utilaje performanțe și materiale de calitate.

Garantia lucrarilor de renovare

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre garanțiile pe care le oferim.

PROCESUL COMPLET DE RENOVARE CASĂ

Deoarece putem oferi întreg suportul pentru o renovare completă, vei regăsi mai jos un exemplu de etapizare a unei astfel de lucrări.

- evaluarea proiectului în baza cerințelor tale ori a specificațiilor tehnice și de design oferite de către arhitect. Toate aceste conform cu spațiul, posibilitățile pe care le are și localizare.
- debarasarea casei, respectiv evacuarea lucrurilor pe care vrei să le arunci / dai și transportul celor rămase într-o locație pentru depozitare, pusă la dispoziție de partenerii noștri ori de client
- pentru transportul oamenilor, materialelor și a utilajelor ne ocupam personal
- odată ce casa este complet golită se va începe etapa de decopertare a pereților și pardoseleor, dezmembrarea ferestrelor, a ușilor și pregătirea exterioară, dacă este cazul. Deșeurile rezultate vor fi pregătite spre a fi transportate în locațiile destinate
- rezolvăm renovarea la exterior și repararea acoperișului ori a podului, dacă este necesar
- după care continuăm cu schimbarea instalațiilor electrice, sanitare și termice
- tencuim pereții, îi îndreptăm unde e nevoie, turnăm si nivelăm șapă peste tot în casă
- refacem treptele și verificăm integritatea scărilor în cazul caselor cu etaj
- după finisara pereților și pardoselelor, aplicăm var/vopsea, montăm faianța și gresia
- continuăm cu montarea obiectelor sanitare, prize, întrerupatoare, lustre, aplici și a parchetului. Ca apoi sa montăm ușile de interior și exterior și ferestrele
- la final îți lăsăm casa curată pentru a te muta înapoi în ea

Aceste etape sunt prezentate cu titlu informativ și vor fi adjustate în funcție de proiect.

Dacă dorești să afli ce etape implica proiectul tău de renvoare și cat costă, te rugăm să accesezi pagina de ofertare.

SERVICII RENOVĂRI

Avem capacitatea de a oferi servicii ce pot asigura lucrări complete de renovări case.
Însă putem asigura și execuția pentru mici lucrări de întreținere precum izolarea exterioară a casei, văruit interior-exterior și altele.

descoperă

DESIGN INTERIOR

Iți recreăm și modelăm spațiul în parametri necesari, respectând noile trenduri și adaptându-le necesitaților și siguranței tale, pentru a experimenta confortul și a oferi calitate timpului petrecut la interior.

identifică

CUM LUCRĂM

La fiecare lucrare,indiferent de mărimea ei, ne adjustam munca și dimensionăm echipa și necesarul de materiale într-o balanță echilibrată astfel încât să putem asigura nivelul de calitate corect.

înțelege