Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

RENOVARE APARTAMENT BUCUREȘTI

Indiferent că vorbim despre un apartament destinat închirierii pe termen lung sau în regim hotelier ori apartamentul în care locuiești, îți putem asigura orice fel de lucrare ai avea nevoie. De la lucrări simple de întreținere precum zugrăvit, văruit, schimb de uși sau de parchet și până la renovări apartamente în întregimea lor.

Dispunem de o echipă completă de profesioniști și utilajele necesare pentru a îți putea asigura execuția lucrării la un nivel calitativ ridicat.

Procesul de renovare apartament este focusat pe crearea și menținerea confortului aferent și siguranța integrității acestuia și a celor care locuiesc în el. Drept pentru care serviciile pe care le oferim acoperă toate necesitățile pe care le poți avea în acest sens.
De asemenea, avem un mod de lucru bine structurat, astfel încât tu să ai cât mai puține griji, iar noi să terminăm la timp, conform datelor de execuție specificate în contract.

 

Garantia lucrarilor de renovare

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre garanțiile pe care le oferim.

RENOVARE APARTAMENTE COMPLET

Întrucât putem efectua renovări complete de apartamente, trebuie știut că astfel de lucrări au câteva etape standardizate:

- evaluarea proiectului în baza cerințelor tale luând în calcul posibilitățile oferite de spațiu(suprafață, structură, etaj, etc)
- debarasarea apartamentului ce implică evacuarea lucrurilor de care nu mai ai nevoie și transportul celorlalte într-o locație sigură, pusă la dispoziție de tine ori de partenerii noștri
- gestionăm în regim propriu transportul pentru oameni, utilaje și materiale
- după ce apartamentul este complet gol începem etapa de decopertare pereți și pardoseli, dezmembrarea ușilor și a ferestrelor, dacă e cazul. Ulterior aranjăm molozul și restul de deșeuri rezultate pentru a fi transportate în locațiile aferente
- pe urmă începem procedeul de schimbare a instalațiilor electrice, sanitare și termice
- continuăm cu tencuirea pereților, îndreptarea și umplerea lor acolo unde este cazul, turnăm și nivelam șapa în întreg apartamentul
- când terminăm de finisat fiecare perete și metru pătrat de pardoseală din apartament, începem aplicarea de vopsea/var și montajul de faianță și gresie
- ulterior montăm obiectele sanitare, prizele, întrerupătoarele, obiectele de iluminat și parchetul. Cu grijă vom monta ușile de interior și cea de exterior
- la final strângem tot, facem curățenie în apartament și îți predăm cheile

De reținut este că aceste etape sunt prezentate cu titlu informativ. Ele se vor personaliza în funcție de necesitățile fiecărui proiect.

Pentru a putea estima ce implică și care sunt costurile proiectului tău de renovare apartament, te rugăm să accesezi secțiunea de ofertare.

SERVICII RENOVĂRI

Îți punem la dispoziție o gamă completă ce poate acoperi aproape orice fel de lucrare de renovare pentru un apartament.
De la una integrală până la diverse lucrări de mentenanța cum ar fi îmbunătățirea instalației electrice ori schimbatul de gresie și faianță din baie.

descoperă

DESIGN INTERIOR

Iți recreăm și modelăm spațiul în parametri necesari, respectând noile trenduri și adaptându-le necesitaților și siguranței tale, pentru a experimenta confortul și a oferi calitate timpului petrecut la interior.

identifică

CUM LUCRĂM

Pentru fiecare lucrare în parte personalizăm munca și dimensionăm echipa, utilajele și necesarul de materiale. Astfel reușim să obținem rezultatele pe care tu le dorești într-un buget și un timp de execuție favorabil tuturor părților implicate.

înțelege