Închide meniu
Închide meniu

DESIGN INTERIOR

Modul creativ în care este compartimentat, utilat și decorat spațiul tău.

 

La Renovări HUB, oferim și serviciul de desing interior atât pentru casa ta, cât și pentru spațiul în care îți desfășori afacerea. Respectăm trenduri și asigurăm implementarea detaliilor legate de brand. Scopul nostru este de a optimiza fiecare colț, pentru ca spațiul tău să poată fi folosit la capacitate maximă.

Descoperă mai mult

Ți se pare greu să vizualizezi soluția de interior pe care o ai în minte sau nu ai nicio idee?

 

Te ajutăm să transformi spațiul de care dispui într-un loc util, confortabil și plăcut, în egală măsură, unde să-ți facă plăcere să revii de fiecare dată.

Desingul interior aduce confort psihologic și vizual, prin armonizarea atentă a elementelor estetice. Poate să transforme total un spațiu, prin intervenții mai mici sau mai mari.

 

Fiecare element de design contribuie la crearea unei atmosfere care are impact de la primul contact cu locul, fie că vorbim despre culori, corpuri de iluminat, mobilier sau piese de decor.

De la tonurile energizante de roșu aprins și până la nuanțele pastelate, culorile ne influențează starea de spirit. Îmbinarea culorilor într-un mod echilibrat reprezintă o provocare pentru multe persoane.

 

Pentru noi, e o bucurie să armonizăm aspectul vizual al spațiului tău, în funcție de personalitatea și preferințele tale!

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !