Închide meniu
Închide meniu

CONSULTANȚĂ IMOBILIARE

Oferim asistenţă şi consultanţă profesională în vederea încheierii unei tranzacții imobiliare care să fie profitabilă și realizată în timp util. Facem în locul tău o expertiză care să te ajute să iei o decizie asumată, documentată și motivată.

Descoperă mai mult

AI O PROPRIETATE PE CARE DOREȘTI SĂ O VINZI SAU SĂ O DAI SPRE ÎNCHIRIERE ?

Îți punem la dispoziție o analiză detaliată și o estimare a prețului pe care l-ai putea primi. Dacă e nevoie, venim cu recomandări pentru optimizarea spațiului, astfel încât să-l poți valorifica la potențialul maxim al zonei, iar investiția să se întoarcă la tine într-o perioadă de timp agreabilă.

VREI SĂ CUMPERI SAU SĂ ÎNCHIRIEZI O PROPRIETATE ?

Analizăm locul pe care l-ai găsit ca și cum noi am fi viitorii chiriași. Îți spunem dacă prețul este corect și dacă ar mai fi nevoie de investiții, pentru ca spațiul identificat să fie sigur, confortabil și armonios.

INSPECȚIE TEHNICĂ IMOBILIARĂ

Scanăm spațiul cu tehnologie de ultimă oră, pentru ca tu să știi pe unde trec cablurile de curent, țevile de apă și mai ales, dacă există probleme la nivel de structură, fundație sau acoperiș. Poți lua, astfel, o decizie cu inima împăcată.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !