Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

RENOVĂRI SPAȚII COMERCIALE BUCUREȘTI

Comerțul este cel mai practic tip de business, însă făcut într-un spațiu nepotrivit sau insalubru acest lucru poate afecta serios profitul companiei.
Totodată, întrucât spațiile comerciale au un trafic mare de persoane, atunci și gradul de uzură este pe măsură.

De aceea dorim să îți oferim posibilitatea de a executa împreună cu noi mici lucrări de întreținere și amenajare până la cele de renovare spațiu comercial în întregime.
Putem să facem astfel de lucrări aproape în orice tip de spațiu, de la magazine de mici dimensiuni și până la cele din cadrul spațiilor comerciale.

Mai mult decât atât facem renovări de spații precum restaurante, baruri, puburi și până la hoteluri ori pensiuni. Asigurăm întreg procesul de renovare atât la interior cât și exterior unde ne ocupăm de fațadă sau recondiționarea terasei.
Știm să realizăm lucrări de intimizare în ton cu tipul de afacere ori brand.

Garantia lucrarilor de renovare

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre garanțiile pe care le oferim.

LUCRARE INTEGRALĂ DE RENOVARE SPAȚIU COMERCIAL

Deoarece avem capacitatea de a executa o astfel de lucrare complet, de la A la Z, îți prezentăm mai jos un exemplu că mod de execuție și abordare.

- întâi evaluăm proiectul conform cerințelor exprimate și a spațiului(configurare, locație, stadiu)
- că să putem începe o astfel de lucrare, evacuăm spațiul complet. Lucrurile de care nu mai ai nevoie vor fi preluate de o firmă specializată, celelalte vor fi transportate spre depozitare
- gestionăm în regim propriu logistică oamenilor, utilajelor și a materialelor
- după ce spațiu este golit decopertăm pereții și pardoselele, eliminăm ușile și ferestrele, dacă e cazul. Deșeurile și molozul rezultat vor fi pregătite pentru a fi duse în locații specifice
- pe urmă începem înlocuirea în întregime a instalațiilor electrice, termice și sanitare
- următorul pas este tencuirea pereților, turnarea și nivelarea șapei
- imediat ce terminăm cu finisarea pereților și pardoselelor, aplicăm varul sau vopseaua aleasă și montăm gresia și faianța
- continuăm cu montajul prizelor și întrerupatoarelor, a obiectelor de iluminat, iar la final parchetul sau tipul de pardoseală dorită
- instalăm noile uși
- după ce finalizăm procesul de renovare, strângem tot și lăsăm spațiul curat pentru montarea mobilei

Dacă dorești să afli ce implică proiectul tău de renovare și cât ar costa, accesează secțiunea de ofertare.

SERVICII RENOVĂRI

Deoarece îți iubești afacerea și vrei să îți respecți clienții care îți calcă pragul, îți asigurăm servicii complete de renovare alături de o echipă de specialiști în domeniu.
La noi vei găsi cele necesare pentru a da forma dorită spațiului în care îți dezvolți activitatea.

descoperă

DESIGN INTERIOR

Iți recreăm și modelăm spațiul conform cu manualul de brand, respectând noile trenduri și adaptându-le necesităților și siguranței clienților tăi, oferindu-le astfel o experiență completă.

identifică

CUM LUCRĂM

Experiența și profesionalismul echipei noastre se vor regăsi în calitatea lucrării pe care o vom executa pentru tine.
În plus, avem grijă să respectăm timpul de finalizare a lucrării, astfel încât să îți primești din nou clienții în spațiul proaspăt renovat, fără să îți afectam business-ul.

înțelege