Închide meniu
Închide meniu

MOBILIER LA COMANDĂ

Optimizează fiecare colț și bucură-te de un spațiu amenajat într-un mod practic și armonios!

 

Serviciul de mobilă la comandă e ideal în cazul renovării complete a unui spațiu, deoarece fiecare piesă de mobilier va ține cont de potențialul locului și nevoile clientului. Întreaga suprafață va fi valorificată complet.

Descoperă mai mult

Dacă alegi și acest serviciu la Renovări Hub, ai mai multe avantaje: aducem și montăm mobilierul în București și în zonele limitrofe, facem ajustări și corecții unde este cazul, iar tu discuți cu aceeași echipă care știe deja locul și metehnele.

 

Procesul decurge fluid, fără întârzieri sau suprapuneri, pentru că angajații sunt coordonați de un singur project manager care știe când trebuie finalizată fiecare etapă.

Mobilierul întregește locuința, aduce schimbări importante și definește funcționalitatea spațiului. Față de mobilierul standard, cel la comandă poate fi personalizat atât ca model, cât și ca dimensiuni, material ori culoare.

Locuința ta vorbește despre tine, iar mobilierul la comandă răspunde perfect nevoilor tale. Poți alege astfel culorile și formele preferate ca să te simți, într-adevăr, acasă. În plus, prin comparație cu obiectele de mobilier din magazine, produse în serie, calitatea materialelor este mult mai bună în cazul pieselor de mobilier personalizate.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !