Închide meniu
Închide meniu

Testimoniale

Avem placerea iți prezentăm părerile clienților noștri.

MATEI MĂNDIȚĂ

Am renovat de la zero un apartament de 3 camere în București, cu această firmă de excepție și am numai cuvinte de laudă legate de profesionalismul, punctualitatea și solicitudinea demonstrate din prima până-n ultima zi a contractului. Recomand cu toată căldura RENOVĂRI HUB, o firmă unică în peisajul de profil bucureștean. Mulțumiri speciale managerului companiei, pentru mi-a demonstrat și în Romania se poate renova/construi cu maximă seriozitate, disponibilitate și corectitudine.

MARIAN G.

O echipă de profesioniști. Promptitudine și seriozitate 100%. Am apelat la ei pentru renovarea unui apartament cu 3 camere. Recomand cu încredere!

IONUȚ BARBU

antreprenor

De la deviz și consultanță până la execuția lucrării de renovare, totul a decurs conform așteptărilor. Au găsit soluții performante conform cu bugetul la toate cerințele mele. Mult profesionalism.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !