Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

FIRMĂ RENOVĂRI BUCUREȘTI

Suntem pasionați să asigurăm confortul și siguranța unui spațiu personal sau de lucru, a unui cămin ori a unui birou. Zilnic întâmpinăm și depășim noi provocări pentru a obține rezultate care să aducă mulțumire clienților noștri și satisfacție profesională nouă.

Renovări HUB este o firmă de construcții axată pe lucrări de mentenanța și de renovare pentru aproape orice tip de imobil. Executăm renovări atât la interior cât și exterior, conform unui proiect pe care îl stabilim împreună de la început.

Fiecare lucrare pe care o executăm îndeplinește stardardele de calitate și siguranță aferente tipului de proiect. Prin asta ne dorim să aducem un plus de valoare spațiilor renovate.

Știm că o lucrare de renovare este văzută de către beneficiar, de cele mai multe ori, ca pe un disconfort. De aceea, misiunea noastră este de a îți oferi o experiență cât mai plăcută, unde fiecare element cauzator de stres va fi preluat și gestionat de noi. În plus, ne dorim să schimbăm clasica imagine a domeniului de activitate “renovări”, cea care este plină de “nea” și “meseriași” neserioși care lasă lucrările pe altă dată și în urmă mult deranj.

Avem o echipă compusă din oameni cu experiență în construcții și gestionarea acestor tipuri de proiecte de la început și până la sfârșit. Ne adresăm atât clienților din zona rezidențială, renovări apartamente, case și vile, dar și celor din zonă de business pentru renovări de birouri ori spații comerciale. Totodată suntem deschiși și la colaborări în cadrul proiectelor mari cu dezvoltatori și arhitecți.

Dacă ești în căutarea unei firme de renovări din București, ne-ai găsit! Ne poți cere o ofertă pentru a estima costul proiectului tău.

Garantia lucrarilor de renovare

CUM LUCRĂM

Venim cu o abordare modernă în care punem accent pe seriozitate și profesionalism.

Îți ascultăm dorințele și personalizăm procesul de lucru și execuție conform nevoilor tale și spațiului pe care îl dorești să fie renovat.

Privim fiecare lucrare ca pe o colaborare de tip "win-win". Unde toate părțile implicate își aduc aportul pentru îndeplinirea unui proiect din care fiecare are de câștigat.

Reamenajare apartament 3 camere Reamenajare apartament 3 camere
Renovare apartament 4 camere Renovare apartament 4 camere
Renovare apartament 3 camere Renovare apartament 3 camere
Renovare apartament 2 camere Renovare apartament 2 camere