Închide meniu
Închide meniu

CURĂȚENIE PROFESIONALĂ

Curățenia după renovare nu poate fi făcută precum o curățenie obișnuită.

 

Dificultatea procedurilor este mai mare, așa că venim cu personal calificat și echipamente și soluții profesionale, pentru ca locul să strălucească după renovare. Este un serviciu contra-cost, la cerere, pe care îl punem la dispoziția clienților Renovări HUB care ne aleg pentru renovări și amenajări, indiferent dacă este vorba despre proiecte parțiale sau totale.

Descoperă mai mult

În cadrul procesului, acoperim tot ce ține de locație: de la ferestre, uși, pardoseli și mobilier, până la electrocasnice, obiecte sanitare, perdele și draperii.

Curățenia profesională e importantă deoarece resturile de adezivi, ciment, praf de rigips, pilitură de metal, rumeguș, nisip, var, vopsea sau moloz pot produce probleme de sănătate, dar și daune suprafețelor. Aceste resturi pot zgâria pardoselile și mobilierul, pot îmbâcsi tapițeriile sau pot pătrunde în aparatele de aer condiționat.

PROCESUL DE CURĂȚENIE

1. Începem cu îndepărtarea resturilor de moloz, cuie, bucăți de gresie, rigips sau alte materiale pe care nu le putem aspira. Depozităm deșeurile sortate în saci și le ducem la centrele de colectare specializate.

2. Continuăm cu eliminarea pulberilor, care va îmbunătăți calitatea aerului și va evita zgârierea sau pătarea suprafețelor.

3. Aspirăm tot ce putem, inclusiv tavanul și pereții, sigur s-a depus praf inclusiv acolo.

4. Curățăm țevile, grupurile sanitare și corpurile de iluminat, spălăm gresia și faianța, dar și geamurile pe ambele părți.

Curățenia după renovare este o situație specială, iar dificultatea procedurilor este mai mare decât în cazul unei curățenii de întreținere. Dacă omiți acest pas din transformarea completă a spațiului, riști să rezulte mici imperfecțiuni. Produsele profesionale și expertiza unei echipe cu experiență în domeniu sunt foarte importante.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !