Închide meniu
Închide meniu

DE LA GRI LA ALB
SAU LA CHEIE

FĂRĂ COMPLICAȚII ȘI AȘA CUM ÎȚI DOREȘTI!

Descoperă mai mult

LA ALB

Trecerea de la gri la alb presupune mai puțină bătaie de cap. Ai oportunitatea să-ți alegi finisajele: montarea de prize, întrerupătoare, obiecte sanitare, finisarea pardoselii, alegerea gresiei și a faianței, totul este inclus în această etapă.

 

Este opțiunea potrivită pentru cei care nu doresc o renovare totală și ar vrea să se mute imediat după intervențiile enumerate mai sus. O astfel de casă scoate din ecuație orice ar ține de construcție, șantier.

LA CHEIE

Trecerea de la gri la cheie include etapa de "casă la alb", deci locuința vine cu geamuri, uși, centrală, calorifere și tot sistemul de încălzire, precum și sistemele electric și sanitar.

Ca să te poți muta, mai ai nevoie doar de mobilă.

AVANTAJELE ACHIZIȚIEI LA GRI

O casă la gri poate costa cu 10-20% mai puțin decât o locuință finisată complet. Principalul avantaj al caselor la gri este că sunt vândute gata izolate, tencuite și cu toate rețelele sanitare și electrice.

 

Deci, nu te apuci să renovezi ca să schimbi lucruri de bază și poți vedea exact traseele pentru curent, apă sau încălzire, pe care le poți ajusta. Tot în această etapă, poți să adaugi prize sau să schimbi poziția aparatelor de aer condiționat.

CÂND ȘI CUI SE POTRIVEȘTE

O casă la gri e ideală pentru cei care vor să-și personalizeze locuința în funcție de propriile preferințe.

 

Cumpărătorul va achiziționa finisajele interioare, precum gresia sau parchetul, ușile de la interior, echipamentele electrice si sanitare, dar și mobila. Își va pune, astfel, amprenta în ceea ce privește amenajarea interioară a casei și va arăta potrivit preferințelor sale.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !