Închide meniu
Închide meniu

DEPOZITARE

Soluție practică și accesibilă pentru renovări!

 

Renovarea completă implică de multe ori relocarea temporară a lucrurilor din spațiul care urmează să fie transformat. La Renovări HUB, asigurăm și serviciul de depozitare, într-un spațiu dedicat din București.

Descoperă mai mult

Persoanele aflate la prima astfel de experiență s-ar putea simți copleșite. Strângerea lucrurilor și împachetarea lor, dar mai ales transportul de la o adresă la alta pot fi dificil de realizat, așa că poți lăsa aceste griji în seama noastră, mai ales că noi nu suntem la primul caz de acest fel, deci ne vom descurca 100%.

Obiecte de mobilier, electrocasnice și lucruri personale, toate vor fi depozitate într-un loc sigur cât timp spațiul tău e transformat de echipa noastră cu experiență în renovări. Nu va trebui să cauți locuri sau să rogi prieteni să te ajute cu depozitarea!

PROCESUL DE DEPOZITARE

1. Stabilim împreună care sunt lucrurile care urmează să fie depozitate în spațiul nostru dedicat din București. Ne ajută să știm exact care este volumul lucrurilor, pentru a fi pregătiți să le încărcăm pe toate pentru a le reloca temporar.

2. Ambalarea lucrurilor în cutii speciale. Numerotăm fiecare pachet și ținem un desfășurător care ne va ajuta la retur, pentru ca nimic să nu se rătăcească.

3. După ce am terminat de împachetat, echipa noastră va încărca lucrurile cu grijă în mașina care asigură transportul.

4. Mobila, electrocasnicele și lucrurile tale personale vor fi depozitate într-un spațiu sigur și vor rămâne acolo până când terminăm renovarea.

5. La final, aducem totul înapoi pe poziții, fără ca tu să depui cel mai mic efort.

Ce eviți dacă alegi serviciul de depozitare oferit de Renovări HUB?

 

Probleme și incidente care apar de regulă în cazul celor care intervin pe cont propriu: de la dureri de spate, până la accidentări serioase, lovirea unor obiecte de mobilier sau spargerea unor piese fragile.

Renovari HUB - garantie lucrari

UN PROIECT ÎMPREUNĂ? ESTE SIMPLU !

Dacă de ceva vreme cauți o firma de renovări, să știi că ne-ai găsit!

 

Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți o ofertă personalizată în care să ne detaliezi despre proiectul tău. Ulterior vei fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru a obține un deviz conform renovării dorite..

CERE OFERTĂ !