Renovari Bucuresti RENOVARI HUB din pasiune pentru confort

Termeni și condiții

1. Prezentul site și conținutul regăsit pe acesta(texte, imagini, audio, video, atașamente) reprezintă proprietatea Renovări HUB SRL, identificată prin CUI: RO40282431, J40/17635/2018.
Aceste informații nu pot fi copiate, replicate ori replubicate pe nici o altă sursă fără o aprobare în scris din partea unei persoane împuternicite din cadrul companiei noastre. Excepție face distribuirea(share) a conținutului “asa cum este” în cadrul rețelelor de socializare.
Pentru cazul în care considerați că o parte din acest conținut va aparține, rugăm să ne contactați(cu dovezi clare) pentru a remendia situația în cel mai scurt timp posibil.

2. Accesarea acestui site este un privilegiu și nu un drept. Renovări HUB SRL își rezervă dreptul de a își alege atât clienții cât și vizitatorii acestui site web.

3. Utilizarea acestui site web se face pe propria răspundere a persoanei care îl accesează. Renovări HUB nu poate fi acuzată, trasă la răspundere sau sancționată, în nici un fel pentru funcționarea incorectă a dispozitivulului de pe care se accesează acest site.

4. Informațiile prezentate nu fac subiectul și nici obligația unui contract(vânzări) ci sunt cu titlu informativ și fac referire la serviciile, lucrările, ofertele Renovări HUB.

5. Cererea de ofertă exprimată prin intermediul formularelor din cadrul acestui site nu reprezintă nici o obligativitate contractuală.

6. Acțiunea de introducere a datelor în cadrul formularelor de pe site reprezintă acordul și inițiativă proprie a persoanelor care o săvârșesc. Tot acestea își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor introduse și dreptul de folosire.
Prin urmare persoanele care întroduc astfel de date oferă acordul de utilizare a lor către Renovări HUB SRL în vederea motivului pentru care au fost introduse.

7. Conținutul “Termeni și Condiții” poate fi modificat fără nici o notificare în prealabil. Utilizatorii/vizitatorii au obligația de a verifică periodic această pagină.